+4 0723 647 585 +4 0726 752 768

Luni - Vineri 24 / 24

laimobiliaresrl@yahoo.com

Producerea si comercializarea betonuluiLA IMOBILIARE

blog_03

Producerea si comercializarea betonului

La Imobiliare este o companie nouă pe piaţa producerii de betoane, alcătuită dintr-o echipă flexibilă de profesionişti. Principalul obiectiv este adaptare la necesităţile clienţilor săi şi încercarea de a oferi cele mai eficiente soluţii (mai ales din punct de vedere financiar, a timpului dar şi a efectelor obţinute).

Betonul este un material compozit obşinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate şi apa. In prezent, La Imobiliare oferă clienţilor săi betoane din staţia proprie, ecologică, proiectată şi construită pe baza tehnologiilor de ultimă oră, care permite atingerea unor performanţe superioare privind următoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlată şi constantă, respectarea normelor de sănătate şi securitate în muncă, respectarea normelor de mediu.

Pentru a-și păstra calitatea prescrisă și realizată, betonul proaspăt trebuie transportat în condiții care să împiedice segregarea acestuia și care să-i păstreze lucrabilitatea. Este un material care are costuri scăzute per tona de încărcare statică, uşor de utilizat şi necesită cheltuieli mici de întreţinere.

În calitate de furnizor, La Imobiliare oferă soluţii pentru nevoile constructorilor, deservind o gamă largă de clienţi, de la proprietarii care construiesc în regie proprie până la companiile specializate în construcţii civile de medie şi mare complexitate.

Seriozitatea şi profesionalismul sunt principalele caracteristici ale companiei care în contextul actual reprezintă atu-urile în faţă altor companii de cu acelaşi domeniu de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

Contact

© Copyright 2015 - L A IMOBILIARE S.R.L . Toate drepturile rezervate |  

Scroll to Top